Nicole Scherzinger Tek si postala model
Vas novac: : 1050$
| Subject: Izvinjavam se :D bas sam nepristojna :)) Sun Apr 05, 2009 8:11 pm | |
| Ja ko prava navalila odma da se upisem... doduse, skoro se nikada ne predstavljam jer ne podnosim spam... Everything against spam! - je moj moto .. pa, znate me kao Britney, Bojanu, Magic-B itd.. svi me zovu Brit... ako vam je tesko to, zovite me B .. inace, imam (sada ) 15 godina, iz Srbije sam, plasim se davanja licnih informacija na internet i tako... Mislim da me neki clanovi znaju, pa super Forum mi se bas svidja i nadam se da cu biti bas redovna Models, here I come! edit: Lily, ako ti smetam, ti me izbrisi... mislim, ti si admin, pa ako me neces ovde ti me izbrisi... | |
|
Leighton Meester U Just Know U ♥ Me
Vas novac: : 850$
| Subject: Re: Izvinjavam se :D bas sam nepristojna :)) Sun Apr 05, 2009 8:27 pm | |
| Ejjjjjj B pa 'de si mi ti? Ma znamo te svi ovde =] welcome!Ljubim te! P.S. Valjda si do sada provalila da sam ja Soph xD | |
|
Nicole Scherzinger Tek si postala model
Vas novac: : 1050$
| Subject: Re: Izvinjavam se :D bas sam nepristojna :)) Sun Apr 05, 2009 8:52 pm | |
| Hehe, tebe sam odma provalila ne znas da se sakrijes xD hvala | |
|
Hilary Duff Tek si postala model
Vas novac: : 670$
| Subject: Re: Izvinjavam se :D bas sam nepristojna :)) Sun Apr 05, 2009 9:03 pm | |
| Welcyy Mene neces provaliti | |
|
Adriana Lima Admin
Vas novac: : 425$
| Subject: Re: Izvinjavam se :D bas sam nepristojna :)) Sun Apr 05, 2009 9:39 pm | |
| Welcy, Brit ni mene neces.... | |
|
Emma Roberts Postajesh poznata
Vas novac: : 515$
| Subject: Re: Izvinjavam se :D bas sam nepristojna :)) Sun Apr 05, 2009 10:18 pm | |
| Wecome Brit.Bas mi je darago da si se regovala
p.s ja sam Ashley T | |
|
Sha-Vanessa Postajesh poznata
Vas novac: : 650$
| Subject: Re: Izvinjavam se :D bas sam nepristojna :)) Sun Apr 05, 2009 11:53 pm | |
| Hayy B welcyy ps:Ja sam twoja sestra | |
|
Hayden Panettiere Admin
Vas novac: : 500$
| Subject: Re: Izvinjavam se :D bas sam nepristojna :)) Mon Apr 06, 2009 2:32 pm | |
| Xey B!WeLcY! Ja sam Lily i naravno da te neću obristi,shto bix | |
|
sweety teenka Admin
Vas novac: : 650$
| Subject: Re: Izvinjavam se :D bas sam nepristojna :)) Mon Apr 06, 2009 9:28 pm | |
| Welcome & have a fun---budi redovna! | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Izvinjavam se :D bas sam nepristojna :)) | |
| |
|